EGYM - femte banan på Padelcenter

PÅ NYÖPPNADE UPPSALA PADELCENTER norr om Uppsala har man inrett ytan ovanför de fyra banorna med en separat träningsdel. Vi träffade Andreas Ehrnvall och Malin Andersson som startat anläggningen. Paret driver sedan tidigare ytterligare ett Padelcenter på Stålgatan söder om stan.
”Många Padelcenter har gott om plats i hörn, ovanpå omklädningsrum eller liknande. Jag ville göra något bra med den ytan och för oss har EGYM-delen blivit en femte bana”, säger Andreas. ”EGYM passar bra tillsammans med padel, den skonsamma träningen minskar risken för skador bland våra medelålders padelspelare”, fortsätter Andreas.
Uppsala Padelcenter driver träningsdelen en trappa upp som en separat del som man får utnyttja med ett abonnemang. Utöver en EGYM cirkel med 8 maskiner finns också löpband, cykel och rodd tillsammans med en funktionell zon.
EGYM har snabbt blivit populär, på bara två månader har Andreas och Malin uppnått hela 70% av sitt mål för tecknade medlemskap.
”Jag tror att vår avslappnade miljö lockar många som inte annars går till gymmet”, säger Malin. ”Vi tillsammans med många andra padelanläggningar ligger som vi i företagstäta områden utanför stan. Vi har många nyfikna företag i området som kikat in, de gillar kombinationen av att kunna erbjuda både padel och snabb och enkel träning med EGYM”, avslutar Malin.

Andreas Ehrnvall och Malin Andersson driver två Padelcenter i Uppsala

Lockar ny publik

”Jag tror att vår avslappnade miljö lockar många som inte annars går till gymmet”, säger Malin. ”Vi tillsammans med många andra paddelanläggningar ligger som vi i företagstäta områden utanför stan. Vi har många nyfikna företag i området som kikat in, de gillar kombinationen av att kunna erbjuda både padel och snabb och enkel träning med EGYM”, avslutar Malin.

Företagen i området har visat stort intresse för kombinationen av padel och snabb och effektiv träning med EGYM.