top of page

Hoist Fitness

Hoist Fitness producerar produkter i premiumsegmentet för styrketräning och motion. Träningsutrustningen är välkänd för att skapa maximal kontakt med musklerna under varje träningsövning. Hoist Fitness gymmaskiner är av hög kvalitet och är enkel att underhålla. Hoists träningsmaskiner passar perfekt för gym, hälsoklubbar, företagsgym och hotellgym.

CL Symbol Hoist sida-1.png

Enkel underhållning

CL Symbol Hoist sida-1 (1).png

Hög kvalitet

CL Symbol Hoist sida-1 (2).png

Maximal muskelkontakt

Dynamisk anpassningsförmåga med Hoists träningsmaskiner

Equinox LaCosta_Strength1Rendering_2048x1000.jpg

Varför välja Hoist?

Hoist dynamiska anpassningsförmåga är hemligheten bakom Hoist – användaren följer med och blir en del av rörelsen som påminner om träning med fria vikter. Dessutom gör den gungande rörelsen hela tiden att man upprätthåller balansen och tränar bålmusklerna.

Även om Hoist har sin största kundgrupp bland professionella och erfarna användare så har det skonsamma momentet gjort maskinerna till en favorit bland seniorer.

Om Hoist Fitness

Hoist Fitness är valet för ambitiösa individer som strävar efter att bli starkare och friskare. Varje Hoist Fitness-produkt är noggrant utformad för att ge den ultimata träningsupplevelsen. Vi sätter hälsa och säkerhet i fokus genom att kombinera biomekanik och ergonomi i träningsmaskinerna. Detta ger naturliga, smidiga rörelser för utövaren som minimerar risken för skador och ger maximalt resultat.

Vårt breda sortiment av styrketräningsutrustning inkluderar toppmoderna träningsmaskiner, fria vikter och tillbehör. Oavsett om du är nybörjare eller en professionell träningsutövare kan utövaren hitta rätt träningsutrustning för att utmana och utveckla sin styrka. Produkterna är tillverkade med högsta kvalitet och tålighet, vilket gör dem till pålitlig träningsutrustning för ditt gym.

Företaget grundades redan 1977 och har sedan dess banat väg för innovation och kvalitet inom träningsbranschen. Hoist Fitness är ledande inom design och tillverkning av styrketräningsutrustning och erbjuder enastående produkter som kommer ta dina gymmedlemmars träning till nästa nivå! Hoist Fitness produkter används av elitidrottare, fitnessentusiaster och människor som strävar efter att förbättra sin hälsa och välbefinnande.

bottom of page