top of page

Vår resa

Fokus på framtidens träning

CL Fitness är svenska distributörer av världsledande varumärkena Hoist Fitness och Prama.

 

Med lång erfarenhet inom träningsbranschen och wellness är vår mission att skapa träningsmiljöer som inspirerar fler till träning och hälsa. CL Fitness träningskoncept för gym bygger på att skapa gymmiljöer som inspirerar och inkluderar människor.

 

Våra träningskoncept gör det möjligt för dig som gymägare att uppfylla dina medlemmars förväntningar och erbjuda dem ett bättre och mer skräddarsytt utbud. Detta leder till hög kundnöjdhet och god avkastning på din investering.

linkedinnummer2.jpg
pexels-li-sun-2294403.jpg
My project-1 (35).png

Vår målsättning

Att skapa och leverera smarta, lönsamma träningslösningar för gym på träningsanläggningar, företag, hotell, föreningar, offentliga institutioner, spaanläggningar och rehabiliteringscenter.

My project-1 (37).png

Försäljning och support i hela landet

Vi hjälper till att utveckla lönsamma gym. Teamet på CL Fitness erbjuder försäljning och service över hela Sverige och Norge. Huvudkontoret finns i Stockholm med lagerhållning i Borås.

Planering och utformning

Vårt hängivna team designar träningsmiljöer som möter dina och dina medlemmars behov för att du ska kunna driva ett framgångsrikt gym.

CL Fitness hemsida - Symboler 2 – kopia-1 (13).png

Finansiering

De bästa finansieringsmöjligheterna genom våra mångåriga partnerskap med ansedda finansbolag. Vi hjälper dig att hitta finansieringslösningar för ditt gym.

CL Fitness hemsida - Symboler 2 – kopia-1 (14).png

Marknadsföring

Vi hjälper dig utveckla ditt varumärke, attrahera nya användare, positionera ditt gym, förbättra retentionen och utbildning av personal.

CL Fitness hemsida - Symboler 2 – kopia-1 (15).png

Service och support

Service och support tillgänglig i hela landet när du behöver oss, var ditt gym än befinner sig. Allt ska fungera som det är tänkt!

CL Fitness hemsida - Symboler 2 – kopia-1 (16).png

Vi är stolta över att representera smarta träningslösningar

Hoist_1_edited.jpg

HoistFitness

Träningsutrustning till gym - Styrketräningsmaskiner från Hoist Fitness skapar maximal kontakt med musklerna i varje träningsmaskin.

PRAMA LONDON-144 (1).jpg

Prama

Gruppträningsutrustning till gym - Prama träning är nästa nivå av gruppträning! Det är underhållande samtidigt som dina medlemmar förbränner mycket under varje träningspass. Passar barn som vuxna.

Information om Prama kommer snart.

bottom of page