NÅGRA SOM VALT CL FITNESS LÖNSAMMA TRÄNINGSLÖSNINGAR

 

Bromölla Spinning & Gym

Queenax från Precor installerades hos Bromölla Spinning & Gym och blev snabbt ett populärt inslag med funktionell träning. I filmen berättar ägare och medlemmar om fördelarna med Queenax, hur det passar både gruppträningsmänniskor och gymmänniskor samt hur dom använder den på olika sätt och nivåer. Kika!

 

Endorfin

Endorfin i Alingsås är en träningsanläggning på hela 3 000 kvm som valt CL som helhetsleverantör av utrustning; Precor, Gym80, Hoist och Milon. Hör Christer berätta om varför man valde att arbeta med en och samma leverantör, hur service fungerar och vilken betydelse Milon har haft för dem!

 

Hälsoborgen

Vi har levererat utrustning till Hälsoborgen i Grästorp. Hör Stefan berätta om hur de tog tjänstledigt och började bygga på sin dröm – Att driva ett framgångsrikt gym, varför de valde CL Fitness som leverantör och vad de tänker om utmaningarna med att driva ett gym på en liten ort.

 

Arena

Arena i Fagersta installerade Milon, som idag är den bästa vägen för hur de tar in nya medlemmar till anläggningen. Lyssna till Björns berättelse där han delar med sig av varför de valde Milon och hur de jobbar aktivt med konceptet.

 

Hälsogymet

Hälsogymet i Katrineholm har flest AMT på en och samma anläggning i Sverige, hela 14 st. Hör Peppe berätta varför AMT är så populär! CL Fitness har levererat utrustning i form av maskiner från Precor och Gym80. Hur fungerar servicen och varför valde de just Precor och Gym80?

 

Mytraining

MyTraining i Uppsala öppnade 2013 och för dom har Milon varit det bästa valet att satsa på. Tony berättar om responsen och hur Milon fungerar hos dem!