top of page
PRAMA LONDON-144 (2).jpg

Världsledande varumärken

Ritz Carlton Waikiki2.jpg

Hoist Fitness

Hoist Fitness producerar produkter i premiumsegmentet för styrketräning och motion. Träningsutrustningen är välkänd för att skapa maximal kontakt med musklerna under varje träningsövning. Hoist Fitness gymmaskiner är av hög kvalitet och är enkel att underhålla. Perfekt för gym, hälsoklubbar, företagsgym och hotellgym.

Prama

PRAMA Push Play är nästa nivå av gruppträning! Den unika gruppträningsupplevelsen fokuserar på en kombination av rörelse, ljus och musik. Väggar och golv består av blinkande fält som känner av dina rörelser och är utformad för styrka, hastighet, smidighet, rörlighet och kraft. En underhållande träningsform samtidigt som dina medlemmar förbränner mycket under varje träningspass. Med PRAMA ingår flera träningskoncept som passar både vuxna och barn.

Information om Prama kommer inom kort.

Träningslösningar som skapar framgång

Våra träningskoncept för gym bygger på att skapa gymmiljöer som inspirerar och inkluderar människor. Vi gör det möjligt för dig som gymägare att uppfylla dina medlemmars förväntningar och erbjuda dem ett bättre och mer skräddarsytt utbud.

bottom of page