World Class ARENA investerar i nya konditionsmaskiner från Precor

13 september, 2017

World Class ARENA nyöppnades sommaren 2015 efter att ha genomgått en omfattande förvandling och har sedan dess kunnat erbjuda en träningsanläggning i absolut toppklass.
Nu investeras närmare 1 miljon kronor i nya konditionsmaskiner.

World Class ARENA är idag en av norra Europas största träningsanläggningar med en träningsyta på totalt
6 000 kvm. Ytan innefattar löparbanor, flera olika träningszoner, yoga space, servering och även World Class Junior med barnpassning för medlemmarnas minsta. På World Class ARENA kan medlemmarna träna på ett stort utbud av konditions- och styrketräningsmaskiner, ett utbud som nu uppdateras med bl.a. spinningcyklar från marknadsledande Precor och som levereras av Västeråsföretaget CL Fitness, ett av Sveriges främsta inom skräddarsydda träningslösningar.

Marcus Eckerskog är nytillträdd platschef på World Class ARENA och ser med tillförsikt fram emot höstens nyheter på anläggningen. Han menar att investeringen är viktig för att tillfredsställa en medveten målgrupp med höga krav på sin träning.
- För oss är det viktigt att kunna erbjuda den bästa träningsutrustningen på marknaden med den senaste tekniken. Jag känner mig väldigt stolt över att kunna hjälpa människor i Västerås till ett aktivt, längre och hälsosammare liv.