STORA INSPIRATIONSDAGARNA I VÄSTERÅS

15 februari, 2019

Nu bjuder vi in till ett event fyllt med inspiration och värdefulla insikter! På plats finns internationella föreläsare som delar sin kunskap och sina erfarenheter för att du och din verksamhet ska nå er fulla potential.
Varmt välkommen!

Den 19–22 mars håller CL Fitness två event med fokus på kunskap och nätverkande för dig som arbetar med träning och hälsa. Eventet har vi fyllt med inspirerande föreläsningar av internationella talare och givande gruppdiskussioner. Vi besöker också World Class Arena, en av Europas största träningsanläggningar och gör en visit på Boost Health Club, som positionerat sig inom boutique-segmentet med en egen marknadsnisch. Dagarna bjuder också på mat och umgänge, utbyte av erfarenheter och träning tillsammans, för den som vill.

Tillfälle 1: 19 mars kl. 12.00 till 20 mars kl. 12.00
Tillfälle 2: 21 mars kl. 12.00 till 22 mars kl. 12.00

FÖR INTRESSEANMÄLAN, KLICKA HÄR

Moderator: Johan Plate
Moderator och inspiratör under dagen är Johan Plate – pionjären bakom prestationspsykologi i Sverige och som arbetat med många av våra mest framgångsrika idrottsmän. Johan Plate har skrivit 13 böcker på temat prestationens psykologi.

Föreläsare Paul Bedford PhD
Paul Bedford har verkat inom träningsvärlden i över två decennier och blivit ”Mr. Retention Guru” med hela branschen. Och just retention – att behålla medlemmar – är ett av de områden hans företag specialiserat sig på. Paul har två magisterexamina inom träning och forskning samt en PhD i ”member retention”. Med en internationell infallsvinkel berättar han hur du behåller dina medlemmar, men också om beteendeförändringar och hela träningsupplevelsen. Under föreläsningen kommer Paul att prata om hur branschen håller på att förändras, kravet på att vara mer affärsinriktad och vikten av att förstå kundens upplevelse. Vid slutet av föreläsningen kommer deltagarna att kunna

– definiera villkoren för retention, attrition och kundupplevelsen
– kartlägga viktiga beröringspunkter som påverkar kundlojaliteten
– ge råd till personalen om vad de ska fokusera på – varje dag.


Föreläsare Daran Woodward
I över 25 år har Daran verkat inom fitnessbranschen med flera länder som sin arbetsplats och på hans cv hittar vi titlar som Fitness Director, Customer Service Director och Regional Director för att bara nämna några. Nu senast kommer han från Saudiarabien där han verkat som COO på Golds Gym. Här får du chans att höra en av de riktigt stora profilerna berätta om sin resa genom branschen under tre decennier.

Vid två tillfällen arrangerar CL Fitness Stora Inspirationsdagarna i Västerås. Pris per person inklusive hotell, frukost, lunch och middag: 1 995 kr exkl. moms. Gör en intresseanmälan genom att klicka här (ej bindande).

Eventet hålls i samarbete med eGym och Precor.