top of page

Erbjud skräddarsydda träningsprogram på ditt gym med EGYM


EGYM finns nu på Itrim kedjan. EGYM Sverige förmedlas av CL Fitness

Har dina gymmedlemmar olika mål med sin träning? Vill vissa bygga muskler medan andra vill gå ned i vikt eller enbart träna för att må bra?


Individuella mål och förutsättningar kräver personligt anpassade träningsprogram. EGYM är ett smart träningskoncept som kan individanpassa träningen i EGYMs elektronsikt styrda träningsutrustning och programvara som är anslutna till EGYMs molnplattform. Det gör det möjligt för gym att erbjuda skräddarsydda träningsprogram som kan tillgodose olika träningsmål och preferenser.


Oavsett om det gäller muskeluppbyggnad, figurträning, viktnedgång, rehabiliterande träning eller allmän träning, kan EGYMs träningsmaskiner anpassa sig till dina medlemmars personliga mål. Det gör det möjligt för gym och träningscoacher att följa gymbesökares framsteg, justera deras träningsprogram och ge feedback i realtid.


EGYMs träningsprogram är vetenskapligt framtagna och utformade för att vara effektiva och säkra. De är uppbyggda för att hjälpa gymbesökare att uppnå sina träningsmål, vare sig gymbesökaren är nybörjare eller elittränare.


Under träningsprogrammets gång justerar EGYMs träningsutrustning automatiskt vikter, repetitioner och träningsmetoder för varje träningspass och utför regelbundna styrketester för att säkerställa optimal och utmanande träningsvikt vid varje tillfälle.


EGYMs träningsprogram kan anpassas till träningsnivå och preferens


Itrim uppdaterar sin träningscirkel till EGYM. EGYM Sverige distribueras av CL Fitness.
Smart träning med EGYM. Ett träningskoncept som hjälper dina gymmedlemmar uppnå sina träningsmål.
  1. Muskeluppbyggnad (styrketräning) Träningsprogrammet är utformat för att hjälpa personer att bygga muskelmassa och styrka. Det bygger på högintensiv muskelträning med låga rörelsehastigheter för maximal muskeltillväxt.

  2. Allmän fitness (håll formen) Träningsprogrammet bygger på variabel träningsstimulans som hjälper att bibehålla styrka och fysisk vitalitet för allmän kondition och hålla formen.

  3. Figurträning Träningsprogrammet fokuserar på att slimma kroppen och bygger på träning av uthållighet och hypertrofi som bränner fett och formar kroppen för att uppnå en önskad fysik.

  4. Viktminskning Träningsprogrammet för att gå ned i vikt bygger på högintensiv styrketräning med konstant förhöjd puls och förlängd träningstid.

  5. Atletisk träning Träningsprogrammet för ökad uthållighet bygger på förbättrade prestationer genom att träna snabbhet, styrka och uthållighet.

  6. Metabolisk träning Träningsprogrammet för ökad metabolism bygger på gradvis intensifiering av styrke- och uthållighetsträning i syfte att reglera blodsockret, särskilt för patienter med diabetes typ 2.

  7. Rehabiliteringsträning Träningsprogrammet för att rehabilitera kroppen bygger på skonsam rehabiliteringsträning vid fysiska sjukdomar eller skador. Detta program syftar till att hjälpa personer att återhämta sig från skador och operationer, med övningar som främjar läkning och bygger styrka.

  8. Immunity Boost Träningsprogrammet för att förbättra immuniteten och bygger på intensitets- och framstegsstyrda övningar som ökar ditt immunförsvar.

Det välrenommerade träningskonceptet kan underlätta för din träningsanläggning att erbjuda en mer skräddarsydd träningsupplevelse för dina medlemmar. EGYM är roligt och engagerande, samtidigt som det är effektivt, motiverande och tryggt att träna i.


Vill du också kunna erbjuda personliga träningsprogram till dina medlemmar?

Kontakta oss här eller se hur nöjda andra gym blivit med EGYM.


CL Fitness är distributörer av världsledande varumärket EGYM i Sverige. Vi hjälper att utveckla och skapa lönsamma gym för att du ska få en god avkastning på din investering.


bottom of page