VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA EN LÖNSAM TRÄNINGSLÖSNING

Vi vet vad som krävs för att du som kund ska lyckas med din affärsidé.
CL Fitness har sedan 1985 utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga instutitioner, gym till hotell och spaanläggningar. CL Fitness har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov. Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering.
 
Från fyra plattformar hjälper vi dig att konkretisera det just du behöver för att lyckas.

”Skapa bra träningsmiljöer”
 
Vi kommer ta hänsyn till dina kunders profil, flöde, underlätta för merförsäljning och använda vår kunskap om branschen för att designa en träningsmiljö som möter dina behov för att driva en fungerande verksamhet.

”Hitta de bästa finansieringsmöjligheterna”
 
Genom våra mångåriga partnerskap med ansedda finansbolag kan vårt erfarna team hjälpa dig att hitta flexibla finansieringslösningar.

”Utveckla ditt varumärke och verksamhet”
 
Vi hjälper dig att attrahera nya användare, positionera anläggningen på marknaden, förbättra retentionen, använda verksamhetsstödet Club CL och utbilda personalen.

”Allt ska fungera som det är tänkt”
 
CL Fitness nationella teknik och serviceteam finns alltid redo att stödja när något behöver åtgärdas. Vi har en organisation som snabbt kan vara på er anläggning från Ystad i söder till Kiruna i norr.