Kom igång med din onlineträning

27 mars, 2020

Att knyta till sig kunderna digitalt är mer aktuellt än någonsin, fler gym väljer att erbjuda sina medlemmar stöd för hemmaträning som en del i medlemskapet. Vi på CL bestämde oss för att titta närmare på Twiik – en digital marknadsplats för dig och dina medlemmar. Ett verktyg för att erbjuda träning varsomhelst, närsomhelst.

BYGG DITT DIGITALA GYM
Du skapar en egen kanal med dina färger och logotyp. Här lägger du upp workouts för både hemmabruk och användning på gymmet.
I Twiiks träningsverktyg finns det smarta mallar för att skapa träningsplaner och träningspass med instruktionsfilmer, här finns goda möjligheter till nya intäkter med onlinekurser. Träningsverktyget ger dessutom en samlad bild av medlemmarnas resultat och blir ett bra sätt att hålla kontakt med dem genom mobilen.

 

EN COMMUNITY FÖR MEDLEMMARNA
Människor följer människor, Twiik är byggt på idén att använda digital teknik för att stärka relationen mellan gymmet och medlemmarna. Dina medlemmar får en egen grupp i Twiik-appen, här kan de sporra och motivera varandra och ni kan engagera dem med träning, erbjudanden och en egen nyhetsfeed direkt i mobilen. Medlemmarna kan utöver själva gymmet även följa sin favorittränare, hitta passande träningsplaner eller träningspass direkt i mobilen. De får också en fullständig översikt på sina träningsresultat.

 

PROVA PÅ UTAN BINDNINGSTID
Twiik har i samarbete med CL Fitness tagit fram ett onlinepaket där ni kan erbjuda era medlemmar tjänster för hemma- eller utomhusträning redan idag för 395 kr per månad, helt utan bindningstid. (Priset gäller tre månader, ord. Pris 995 kr)

Läs mer

Vill du veta mer om Twiik?
Kontakta Fredrik Steen, CL Fitness:
070-939 00 77, e-post