God Jul & Gott Nytt År!

22 december, 2015

Jag vill med några rader tacka er alla för året 2015 som går mot sitt slut. Det har på många sätt varit ett händelserikt år för CL där vi har fått många nya kunder och ett fortsatt förtroende att leverera till de kunder vi redan har bra samarbete med.

Inför 2016 har vi flera nyheter på gång, både vad gäller produkter och koncept, men också en ny viktig medarbetare. Jag har glädjen att introducera vår nya VD Thomas Werneman. Thomas är  den person som både jag och Styrelsen tror är den som på bästa sätt kan leda oss och vårt företag in i framtiden. Thomas kommer närmast ifrån Precor och han beskriver nedan hur han ser på sin nya roll och på vårt fortsatta samarbete gentemot nuvarande och nya kunder.

Thomas har ordet:

Porträttbild Thomas Werneman

"Jag heter Thomas Werneman och många av er känner säkert igen mig från åren 2005-2009, då jag arbetade som säljare på CLfitness. De senaste 4,5 åren har jag varit ansvarig för Precors Nordiska marknad, med uppgift att utveckla deras närvaro i Norge, Danmark, Finland och Sverige. Den tiden vill jag summera med tre ord: roligt, utmanande och utvecklande.

Att få vara del av och få insikt i hur en av världens största leverantörer av träningsutrustning arbetar kring produktutveckling, strategier, marknadsbearbetning, försäljning o s v, har gett mig många nyttiga lärdomar som jag hoppas kunna överföra till CL fitness i min kommande roll.

Jag ser med tillförsikt fram emot 2016; ett år med många utmaningar och möjligheter. Jag vet att flera av er kämpar mot ökad konkurrens, svårigheter att försvara priser, behålla medlemmar och attrahera nya. Detta är en effekt av att marknaden har mognat och det i sin tur gör att fler aktörer vill vara med och dela på kakan. Vi ser också att detta sker på mer mogna marknader än vår, såsom USA & England. Det i sin tur skapar nya möjligheter för oss alla i och med att vår bransch blir mer accepterad.

Detta ställer högre krav på oss som leverantörer och partners till er. Vi måste verkligen förstå er verksamhet, strategier, affärsmål, utmaningar och därefter arbeta fram koncept och lösningar som leder till att förverkliga era mål och strategier. Med det sagt, blir detta något jag kommer att fokusera min fulla kraft på med start 1 januari 2016; CLfitness skall vara den leverantör som sätter er verksamhet i centrum.

Vi på CLfitness önskar er alla och era familjer en riktigt
God Jul & Gott Nytt År!

//

Lars Nordström, Ordförande