Fitnessfestivalen 2019

25 november, 2019

För 15:e året i arrangerades FItnessfestivalen. Under tre dagar i början av december fylldes Stockholmsmässan av träningsälskare och branschfolk. På plats fanns många kända träningsprofiler som bland andra Hafþór Júliús Björnsson, världens starkaste man 2018 och känd som "The Mountain" i Game of Thrones, Denice Moberg, träningsprofil med över 1 miljon följare på instagram och Alexander "The Mauler" Gustafsson, Professionell MMA-utövare.


CL FITNESS
fanns såklart på plats och presenterade många nyheter, bland annat FITBENCH ONE - den innovativa träningsstationen utmärkt för HIIT-träning. I USA har den inte bara tagit träningsbranschen och kommersiella gym med storm, den har till och med setts på lustyachter och på Marinens u-båtar. I den rullbara bänken som också utgör basen för träningen ryms all utrustning som Kettlebells, Fitbands, hantlar mm. Allt samlat i en snygg och stabil bänk som får ditt gym att sticka ut.

ASSAULT AIRROWER ELITE
Årets hetaste produkt och mest populär i vår monter var Assault Airrower Elite - äntligen blir Assaultcirkeln komplett med en roddmaskin framtagen för HIIT och uthållighetsträning.

EAHT Challange
I vår monter visade vi EAHT-konceptet och besökarna fick köra igenom 4x30 sekunder på fyra stationer, Assault AirRunner, Assault AirBike, Assault AirRower och FITBENCH. Resultaten summerades och vi utsåg varje dag en kvinnlig och en manlig vinnare av en Suunto träningsklocka.

"Vi fick tre fantastiska dagar med många besökare i vår monter. Framförallt var det nyheterna AirRower och Fitbench som lovordades bland både användare och gymägare." berättar Jennie Hjorth, Sälj- och Marknadschef på CL Fitness.