Fitnessfestivalen 2019

25 november, 2019

CL FITNESS ställer ut på årets höjdpunkt för träningsälskare - Fitnessfestivalen. Vi ser i år fram mot att få presentera många nyheter, bland annat FITBENCH ONE - den innovativa träningsstationen utmärkt för HIIT-träning. I USA har den inte bara tagit träningsbranschen och kommersiella gym med storm, den har till och med setts på lustyachter och på Marinens u-båtar. I den rullbara bänken som också utgör basen för träningen ryms all utrustning som Kettlebells, Fitbands, hantlar mm. Allt samlat i en snygg och stabil bänk som får ditt gym att sticka ut.

ASSAULT AIRROWER ELITE
Årets hetaste produkt är Assault Airrower Elite - äntligen blir Assaultcirkeln komplett med en roddmaskin framtagen för HIIT och uthållighetsträning.

EAHT Challange
Prova vårat EAHT-koncept och gör dig redo för 4x30 sekunder på fyra stationer, Assault AirRunner, Assault AirBike, Assault AirRower och FITBENCH. Resultaten summeras och blir ditt "Score of the day". Varje dag under Fitnessfestivalen utser vi en kvinnlig och en manlig vinnare av en Suunto träningsklocka.

 

Vi finns i monter A02:33

https://www.fitnessfestivalen.se/

Välkomna!