Finansiering

”Vi hittar de bästa finansieringsmöjligheterna för dig”
Låt oss hjälpa er med finansiering av era investeringar. Som partner, med expertis av driftekonomi i träningsbranschen, vill vi att ni ska undvika vanliga och ibland dyra misstag och kan med vårt unika verktyg hjälpa till med alla bitar för att hitta den finansiär som passar ert behov bäst.
 
Med över 20 års erfarenhet i branschen har vi skapat förtroende hos de större finansieringsbolagen och kan på så sätt presentera just ert projekt på det sätt som krävs för att belysa er affärsidé och ekonomiska hållbarhet. Vi har tillgång till ett eget finansbolag som i sin tur samarbetar med alla större finansieringsbolag på marknaden och genom att använda flera partners ökar möjligheten till att hitta flexibla lösningar. Vi kan hitta lösningar från 1 år till 8 år, marknadsanpassade räntor, hyra/leasing och med eller utan egna insatser. Allt för hitta den mest passande formen för just er investering!
 
Vi vill att ni ska lyckas med kanske den viktigaste affären för er verksamhet så säkerställ finansieringen genom CL Fitness och våra samarbetspartners.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om vilka möjligheter som finns?
Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.