Club CL - Komplett marknadsföring

Club CL är den hjälp du som kund behöver för att lyckas med din business. Med verktyget kan du sköta all din marknadsföring, internt och externt och du anpassar enkelt allt material till din egen verksamhet med er logga och adress etc.
 
Club CL innehåller budgetmall, affärsmall och även en stor bildbank med friköpta bilder som du som kund kan använda fritt, enkelt att ladda ner! Affärsmallarna är enkla att anpassa med ditt innehåll och din budget, allt för att du ska ha bra material att presentera för bank eller investerare.
 
bildbank2
 

Club CL Editor: Web-till-print

 
Club CL Editor: Web-till-print är en online-tjänst där du själv anpassar och skapar det marknadsmaterialet du önskar, välj antal och beställ enkelt online. Allt kommer skickat till er anläggning, lätt och smidigt – och anpassat till just er! Du kan skapa allt från vykort, roll up, broschyrer, visitkort, nyckelband, vattenflaskor mm med din egen logga och med egen vald bild. Antingen skapar du eget material helt själv eller så kan du utgå från de mallar som redan är byggda utifrån våra tre agenturer: Precor, Hoist och Milon.
 
Kanske vill du ha en roll-up som säger det kommer ny kondition eller vykort som skickas till dina medlemmar med kampanjinformation, nya visitkort eller nyckelband – Möjligheterna är oändliga!
 
Club CL är en tjänst endast till för CL Fitness kunder och kräver registrerat konto. Har du inget konto skapar du enkelt ett genom länken här till höger och inväntar godkännande med bekräftelse för tillgång till hela verktyget.
 
Information om support för beställningar hittar du inne i Club CL web-till-print editor.

Har du inget konto? Ansök om ett här.

Ansök om ett konto

Glömt ditt lösenord? Återställ det här.