CL Fitness förstärker ledningen med ny VD

11 september, 2020

Reinhold ”Rajje” Dissauer och Mikael Eriksson

I samband med att företaget tecknat nytt avtal med Precor har Styrelsen i CL Fitness beslutat att förstärka ledningen med två nya krafter. Reinhold ”Rajje” Dissauer (t.v. i bild) blir ny VD för CL Fitness. Rajje har varit verksam i branschen sedan 1996 med många framgångsrika år inom främst försäljning. Närmast kommer han från Nordome Fitness i Norge där han representerat Precor och före det tre år på CL Fitness. Samtidigt går Mikael Eriksson (t.h. i bild) in som vice VD och arbetande styrelseledamot. Mikael har lång erfarenhet från styrande befattningar i företag och organisationer, senast som CEO på ett Telecombolag i Finland.

 

Reinhold ”Rajje” Dissaurer:
”Det känns grymt inspirerande att vara tillbaka i Sverige och hos CL Fitness, jag är extremt taggad över att träffa kunder och kollegor i branschen efter 5 år i Norge. CL Fitness arbetar med många starka varumärken där framförallt EGYM och Precor sticker ut som världsledande aktörer.”

Mikael Eriksson:
”Personalen på CL Fitness är en stor tillgång – ett fantastiskt gäng med bred kunskap. De vet hur man designar och inreder träningsanläggningar. Vårt uppdrag blir att ge hela teamet de bästa förutsättningarna att trivas och lyckas. Känns väldigt kul att få göra detta tillsammans med Rajje – en profil i branschen som är duktig på att se affären från köparens perspektiv och skapa lönsamhet hos kund.

Erik Högström, Styrelseordförande på CL Fitness:
”Jag ser mycket ljust på framtiden, både Rajje och Mikael är två lagspelare med rötterna i lagidrotten. Jag är övertygad om att de kommer bygga en stark organisation och ta CL Fitness vidare till nästa nivå.”