CL Fitness exklusiv distributör för unikt träningskoncept

8 januari, 2019

Pavigyms unika träningskoncept PRAMA har knappt lanserats i Sverige, men har redan blivit en snackis i branschen. Nu är det officiellt att Pavigym väljer CL Fitness som exklusiv distributör för den svenska marknaden.

Så vad handlar det om? PRAMA-systemet koordinerar musik, ljus och tajming och gör traditionell träning till en interaktiv, motiverande och fullständigt uppslukande upplevelse. Det här är nytt och revolutionerande – på riktigt!

PRAMA är en helt unik upplevelse, men samtidigt enkelt att komma igång med och vänder sig till alla – från nyfikna nybörjare till vältränade atleter, såväl barn som äldre.

– PRAMAS grundfilosofi är att locka till rörelseglädje för medlemmarna genom att leverera en engagerande och motiverande träningsmiljö, via modern interaktiv teknologi med fokus på gamification, mätbarhet och social gemenskap. Dessutom skapar en PRAMA–installation en flexibel och effektiv plattform i gruppträningssalar som ofta står outnyttjade under stora delar av dagen, och därmed kostar pengar för operatörer, säger CL:s försäljningschef Thomas Werneman.