CL FITNESS FORTSÄTTER ATT LEVERERA AMERIKANSKA HOIST FITNESS

18 april, 2018

Sedan 2011 har CL Fitness haft förtroendet att förse anläggningar runtom i landet med träningsmaskiner från amerikanska HOIST Fitness. Nu förstärks samarbetet med ett exklusivt avtal för Sverigemarknaden.

Amerikanska HOIST Fitness Systems erbjuder det allra senaste inom träningsredskap och uppskattas världen över för sina unika och följsamma ergonomiska träningsrörelser. HOIST har lyckats med den svåra uppgiften att skapa funktionell träning för hela kroppen i en maskinmiljö, och våra kunder är överens om att de har lyckats: extremt nöjda användare är en regel snarare än ett undantag. HOIST är också känt för att vara ett av kändisarnas favoritmärke: Madonna, Vladimir Putin, Barak och Michelle Obama och gymväggarnas affischfavorit Arnold Schwarzenegger är bara några av alla kända profiler som väljer att hålla sig i form med HOIST–maskiner. HOIST finns representerat även på bland annat klassiska Gold's Gym, Equinox och hos Dallas Cowboys.

Sedan 2011 har CL Fitness försett ett hundratal anläggningar med HOIST–maskiner och tillsammans har företagen byggt upp en stabil relation och ett gott förtroende på marknaden.

Nu förstärks samarbetet med ett exklusivt avtal där CL Fitness ges ensamrätt för hela Sverigemarknaden. CL:s vd Magnus Filipsson tycker att samarbetet ger flera fördelar.
– Som exklusiv leverantör får vi ännu bättre möjligheter att ge våra kunder en större upplevelse och kan lättare hjälpa till med paketering och marknadsinsatser, vilket vi sett en ökad efterfrågan på. Inom kort presenterar HOIST ett tiotal helt nya produkter som sannolikt kommer att placera sig i den absolut toppen, säger Magnus Filipsson.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Filipsson, vd, CL Fitness: magnus@clfitness.se
Rickard Westerbergh, CL Fitness: rickard.westerbergh@clfitness.se

Om HOIST
HOIST Fitness är baserat i Kalifornien, USA, och sedan 1977 producerat utrustning med fokus på att ge resultat och skapa lönsamhet åt sina anläggningar. HOIST producerar premiumprodukter inom styrketräning samt LeMond inomhuscykelprodukter för både den kommersiella och privata marknaden. Företagets kommersiella produkter finns över hela världen på hälsoklubbar, hotell, personliga träningsanläggningar, högskolor och universitet, statliga anläggningar och militära baser. www.hoistfitness.com