Branschprofilen Staffan Perman till CL Fitness

20 december, 2018

Staffan Perman är en branschprofil av rang och en av Sveriges mest tongivande personer inom framför allt gruppträning. På CL kommer Staffan att jobba med utveckling både inom produkter och kompetens.

Under hela 90-talet var det Staffan som lade grunden för gruppträning och årligen utbildade han omkring 300 instruktörer. Om Staffans cv kan sägas mycket, men det som sticker ut är förstås hans medverkan i att etablera SAFE Education, The Academy och Sportsclub Education och att han under många år var verksam inom SATS som bland annat nordisk produktchef och nordisk produktutvecklingschef. Nu senast kommer han från Sports Club Education.

Med utgång från CL Fitness breda produktportfölj kommer Staffan att utveckla nya träningskoncept och stärka kompetensen inom företaget; nu har vi möjligheten att erbjuda våra kunder helhetslösningar på en helt ny nivå. Med Staffans erfarenhet stärker vi CL Fitness erbjudanden inom gruppträning, PT och koncept för lönsamma träningsanläggningar.

När Staffan inte jobbar tar han gärna en golfrunda med sonen eller en fisketur i Trosa skärgård. Hemma i Segeltorp pysslar han med hemmet då han är intresserad av inredning.

Vi ser mycket positivt på att ha Staffan med i vårt team – varmt välkommen!